ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΛΕΣΧΗ ΚΑΝΑΡΙΝΙΩΝ ΕΜΦΑΝΙΣΗΣ
Menu

ΑΙΤΗΣΗ ΔΑΚΤΥΛΙΔΙΩΝ

Η φόρμα παραγγελίας δακτυλιδιών,βρίσκεται στο τέλος της παρούσας θεματικής ενότητας.

Διαδικασία παραγγελίας και παράδοσης δακτυλιδιών στα μέλη του συλλόγου

Η διαδικασία της παραγγελίας και παράδοσης δακτυλιδιών έτους 2022 χωρίζεται σε 3 φάσεις:

 • 1η φάση: Παραγγελία δακτυλιδιών από τα μέλη του συλλόγου
 • 2η φάση: Πληρωμή της αξίας των δακτυλιδιών
 • 3η φάση: Παράδοση των δακτυλιδιών στα μέλη του συλλόγου

Οι παραγγελίες των δακτυλιδιών θα τοποθετηθούν σε τρεις (3) ημερομηνίες που θα ανακοινωθούν στην σελίδα μας και στο facebook

Ο σύλλογος θα παραγγείλει και συλλογικά δακτυλίδια (E999) για να δοθούν στα νέα μέλη που θα υπάρξουν μετά την ολοκλήρωση της διαδικασίας ή σε υπάρχοντα μέλη που καθυστέρησαν να παραγγείλουν δακτυλίδια.

Παραγγελία δακτυλιδιών από τα μέλη του συλλόγου.

Ορίζονται ως υπεύθυνοι για τις παραγγελίες των δακτυλιδιών έτους 2022 τα παρακάτω μέλη του συλλόγου μας:

Καρσανίδης Αλέξανδρος,  για την ηλεκτρονική παραγγελία.

Όσα μέλη του συλλόγου επιθυμούν να παραγγείλουν ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΑ τα δακτυλίδια, τηλεφωνούν στα τηλέφωνα 6947529049 (Καρσανίδης Αλέξανδρος), Και 6939872672 (Ανέστης Σαχινίδης) από 18:00 έως 20:00 Στην παραγγελία δίνουν το κωδικό, ονοματεπώνυμο, τον αριθμό των δακτυλιδιών ανά διάμετρο (2.3 – 2.5 – 2.7 – 2.9 – 3.0 -3.2 – 4.0 – 4.5 – 5.0 – 6.0- 7.0 – 9.0) και τη συνολική αξία της παραγγελίας.

Όσα μέλη επιθυμούν να παραγγείλουν ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΑ τα δακτυλίδια, πρέπει:

 • Μέσω της ιστοσελίδας του συλλόγου (www.elkeclub.gr) στην ενότητα <Η ΛΕΣΧΗ ΕΛΚΕ> επιλέγοντας <Αίτηση δακτυλιδιών>.
 • Κατεβάστε και συμπληρώστε την φόρμα Παραγγελίας
 • Αποστολή της φόρμας στο e-mail: membersmanager@elkeclub.gr 

ΠΡΟΥΠΟΘΕΣΗ για την τοποθέτηση της τελικής παραγγελίας είναι η προκαταβολική ΠΛΗΡΩΜΗ των δακτυλιδιών στο ποσόν της αξίας των δακτυλιδιών. Μέλος του συλλόγου που θα δώσει παραγγελία, αλλά θα καθυστερήσει ή δεν θα πληρώσει την αξία των δακτυλιδιών, τότε η παραγγελία του ΑΚΥΡΩΝΕΤΑΙ.

Πληρωμή της αξίας των δακτυλιδιών

Όσα μέλη του συλλόγου, ανεξάρτητα με ποιον τρόπο και σε ποιο μέλος παράγγειλαν τα δακτυλίδια, επιθυμούν να πληρώσουν την αξία των δακτυλιδιών μέσω τράπεζας, μπορούν να καταθέσουν τα χρήματα στο λογαριασμό Εθνικής Τράπεζας με αριθμό 175632639-08 (Καρσανίδης Αλέξανδρος) αναγράφοντας στα στοιχεία κατάθεσης υποχρεωτικά το ονοματεπώνυμό τους.

Όσα μέλη του συλλόγου δεν επιθυμούν να πληρώσουν την αξία των δακτυλιδιών μέσω τράπεζας, θα έρχονται σε τηλεφωνική επικοινωνία με το μέλος του συλλόγου που έκαναν την παραγγελία τους. Σε περίπτωση που έκαναν την παραγγελία τους ηλεκτρονικά, θα επικοινωνούν απευθείας με το μέλος Καρσανίδη Αλέξανδρο για να τους υποδείξει τον τρόπο πληρωμής.

Παράδοση των δακτυλιδιών στα μέλη του συλλόγου

Υπεύθυνοι για την παράδοση των δακτυλιδιών στα μέλη του συλλόγου ορίζονται τα μέλη Αλέξανδρος  Καρσανίδης  και Ανέστης Σαχινίδης

Με την παράδοση των δακτυλιδιών από την κατασκευάστρια εταιρεία, τα δακτυλίδια θα ελεγχθούν ως προς την ορθότητα τους σε σχέση με την τοποθετηθείσα παραγγελία και στη συνέχεια θα διανεμηθούν στα μέλη του συλλόγου.

Όσα μέλη του συλλόγου βρίσκονται στην περιφέρεια, τα δακτυλίδια θα τους αποσταλούν ταχυδρομικά, χωρίς καμία πρόσθετη επιβάρυνση από τα μέλη.

Για τα μέλη που βρίσκονται στο νομό Αττικής, η παράδοση των δακτυλιδιών θα γίνεται στις συναντήσεις των μελών του συλλόγου ή σε προκαθορισμένους τόπους ή πρόσωπα για τα οποία θα υπάρχουν και σχετικές νεότερες ανακοινώσεις.

ΠΡΟΥΠΟΘΕΣΗ για την παράδοση των δακτυλιδιών είναι η πληρωμή της ετήσιας συνδρομής έτους 2022 που ανέρχεται στο ποσόν των 10 ευρώ.

 • Η ανωτέρω διαδικασία αποφασίστηκε από το Διοικητικό Συμβούλιο του συλλόγου στις 5/10/2018.
 • Για παραγγελία μέσω του e-mail : membersmanager@elkeclub.gr κατεβάστε το αρχείο   εδώ : ΦΟΡΜΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑΣ

 

Μπορείτε να αιτηθείτε δακτυλίδια κλειστού τύπου εφόσον είστε μέλος της λέσχης μας, αναγράφοντας τον αύξοντα κωδικό σας στη παρακάτω φόρμα :

Αίτηση Δακτυλιδιών

 • Διάμετρος σε mmΠοσότηταΑρίθμηση 
  Για να προσθέσετε και άλλα πατήστε δεξιά στο +
 • This field is for validation purposes and should be left unchanged.