ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΛΕΣΧΗ ΚΑΝΑΡΙΝΙΩΝ ΕΜΦΑΝΙΣΗΣ
Menu

ΦΑΡΜΑΚΑ & ΠΡΟΣΘΕΤΑ

To Breedmax είναι ένα άριστο συμπλήρωμα διατροφής το οποίο περιέχει βιταμίνες, ανόργανα άλατα, αμινοξέα, λυσινη , ασβέστιο, μεθειονινη, μαγγάνιο, μαγνήσιο, χαλκό, φώσφορο κ.α. Με ποσοστό πρωτεΐνης 25,7% , προετοιμάζει τα πτηνά για την περίοδο του ζευγαρώματος. Δοσολογία: 40-50 γρ. σε 1kg αυγοτροφης.

 

BREEDMAX
BREEDMAX

Breedmax®, MORE than just a protein, vitamin and mineral supplement for  birds.

Breedmax
BREEDMAX Σύνθεση

 

Bogena Multivit Beaphar (Πολυβιταμινες Για Πτηνά)

Bogena Multivit
Bogena Multi-Vit

Πολυβιταμινες πτηνών 20ml. για άριστη φυσική κατάσταση . Περιέχει 12 διαφορετικές βιταμίνες οι οποίες βοηθούν στη διατήρηση της άριστης φυσικής κατάστασης και της ωδικής ικανότητας των καναρινιών και ευρωπαϊκών ωδικών πτηνών. Επίσης ενισχύει τον οργανισμό σε περίοδο αλλαγής του πτερώματος και αναπαραγωγής. Δοσολογία :1-3 σταγόνες στο νερό (ποτίστρα 100ml)

Pulmosan

pulmosan
Pulmosan

To Pulmosan είναι φάρμακο που καταπολεμά τα ακάρεα της τραχείας για καναρίνια, τροπικά πτηνά, παπαγαλάκια, παπαγάλους και άλλα πτηνά . Καταπολεμά επίσης την ψωρίαση (δερματοπάθειες) στα μικρά παπαγαλάκια.

Beaphar Astricycline 30ml

Beaphar Astricycline
Beaphar Astricycline

Αντιβιοτικό ευρέου φάσματος (χλωροτετρακυκλινη) με βιταμίνες και γλυκόζη. Καταπολεμά διάρροιες και αναπνευστικά προβλήματα σε πτηνά.

 

Beaphar Epithol (Αντιπαρασιτική αλοιφή)

Beaphar Epithol (Αντιπαρασιτικη αλοιφη)
Beaphar Epithol (Αντιπαρασιτικη αλοιφη)

Αντιπαρασιτική και απολυμαντική αλοιφή. Απολυμαίνει τα επιφανειακά τραύματα και καταπολεμά τα ακάρεα που προκαλούν την υπερκερατωση (ποδάγρα) των ποδιών και του ράμφους στα πτηνά. 25gr