ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΛΕΣΧΗ ΚΑΝΑΡΙΝΙΩΝ ΕΜΦΑΝΙΣΗΣ
Menu

Εκπαιδευτικό πρόγραμμα Ένωσης Κριτών 2020

Το νέο πλάνο για το εκπαιδευτικό πρόγραμμα της ΕτΚ   ΠΟΟ

 

09 Μαρτίου 2020

Για την ενημέρωση όλων των Συλλόγων μέλη της ΠΟΟ

 

  • Στα πλαίσια της εκπαιδευτικής χρονιάς 2020 για τους Δόκιμους Κριτές την Ένωσης Κριτών ΠΟΟ, η Ένωση Κριτών προσκαλεί τα μέλη που επιθυμούν να συμμετάσχουν σε αυτή δηλώνοντας, μέσω των συλλόγων τους, την επιθυμία τους για την συμμετοχή τους στο εκπαιδευτικό πρόγραμμα καθώς και σε πρακτικές ή τελικές εξετάσεις σύμφωνα  πάντα με τον νέο πρόγραμμα εκπαίδευσης. Παρακαλούνται οι σύλλογοι να έρθουν σε επαφή με τον Γραμματέα της Ένωσης Κριτών Αγγέλη Γρηγόριο για να παραλάβουν τα απαραίτητα έγγραφα και τις αιτήσεις. Η καταληκτική ημερομηνία συμμετοχής ορίζεται έως και στις 31 Αυγούστου 2020 και όλες οι αιτήσεις θα πρέπει να αποσταλούν στο email της Ένωσης.

Το email της Ένωσης Κριτών είναι enosikriton@fpo.gr

 

Οποιαδήποτε αίτηση αποσταλεί ατομικά, εκτός των συλλογών της Ομοσπονδίας, και εκτός της καταληκτικής ημερομηνίας ΔΕΝ θα γίνει αποδεκτή.

  • Επειδή είναι πλέον απαραίτητο να δημιουργηθεί ένα αρχείο με όλες τις σχετικές πληροφορίες (πχ. ημερομηνία εγγραφής κριτή, αποτελέσματα εξετάσεων, χρονολογία και τόπος κρίσεων κτλ.) για όλους τους κριτές της ΠΟΟ για οποιανδήποτε  μελλοντική χρήση, το ΔΣ της ΕτΚ αποφάσισε επίσης ότι, Σύλλογοι μέλη της ΠΟΟ που επιθυμούν να προσκαλέσουν Κριτή που ανήκει στην ΕτΚ ΠΟΟ να κρίνει τα πτηνά στη έκθεση τους, θα πρέπει να επικοινωνήσουν με τον Γραμματέα της Ένωσης Κριτών Αγγέλη Γρηγόριο για να παραλάβουν τα απαραίτητα έγγραφα και τις αιτήσεις.

Το email της Ένωσης Κριτών είναι   enosikriton@fpo.gr

 

Για να αποφευχθούν προβλήματα και τυχόν παρεξηγήσεις παρακαλούμε όλους τους Συλλόγους να ενημερώσουν εξ άπαντος τον γραμματέα της ΕτΚ της ΠΟΟ και να προωθήσουν όλες τις απαραίτητες πληροφορίες.

 

Ευχαριστούμε θερμά και ελπίζουμε στην συνεργασία σας!

Εκ του ΔΣ της Ένωσης Κριτών