ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΛΕΣΧΗ ΚΑΝΑΡΙΝΙΩΝ ΕΜΦΑΝΙΣΗΣ
Menu

ΠΡΟΥΠΟΘΕΣΕΙΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΕΚΘΕΤΩΝ

Οι προϋποθέσεις συμμετοχής των εκθετών είναι οι παρακάτω:

  • Μέλη – Εκτροφείς του συλλόγου ΕΛ.Κ.Ε:

Εφόσον τα εκθέματα έχουν δακτυλίδια του εκτροφέα του συλλόγου, μπορούν να συμμετάσχουν σε όλες τις αξιολογήσεις κρίσης και τις διακρίσεις απονομής βραβείων (γενικές και ειδικές).

Εφόσον τα εκθέματα δεν έχουν δακτυλίδια του εκτροφέα του συλλόγου, μπορούν να συμμετάσχουν σε όλες τις αξιολογήσεις κρίσης, αλλά όχι στις διακρίσεις απονομής βραβείων (γενικές και ειδικές).

  • Μη μέλη – εκτροφείς του συλλόγου Ε.Λ.Κ.Ε:

Εφόσον τα εκθέματα έχουν δακτυλίδια του εκτροφέα του συλλόγου του, μπορούν να συμμετάσχουν σε όλες τις αξιολογήσεις κρίσης και τις διακρίσεις απονομής βραβείων (γενικές και ειδικές).

Εφόσον τα εκθέματα δεν έχουν δακτυλίδια του εκτροφέα του συλλόγου του, δεν μπορούν να συμμετάσχουν στον διαγωνισμό – έκθεση.

Επί πλέον οι εκθέτες που δεν είναι μέλη – εκτροφείς του συλλόγου Ε.Λ.Κ.Ε θα συμμετέχουν με δικά τους εκθεσιακά κλουβιά, πρέπει να ανήκουν σε σύλλογο των 2 Ελληνικών Ομοσπονδιών, της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ορνιθολογίας (Π.Ο.Ο) ή της Ελληνικής Ορνιθολογικής Ομοσπονδίας (Ε.Ο.Ο) και θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας στην συμμετοχή τους έως ότου συμπληρωθεί ο μέγιστος αριθμός εκθεμάτων σε συνδυασμό με τον αριθμό των stands που διαθέτει ο σύλλογος μας. Για αυτό το λόγο θα συμπληρώσουν και θα αποστείλουν στην οργανωτική επιτροπή την αίτηση συμμετοχής των εκθεμάτων τους έως και την Κυριακή 26 Νοεμβρίου 2017 και η οργανωτική επιτροπή θα τους ενημερώσει την Τετάρτη 29 Νοεμβρίου 2017, αν δύναται να συμμετέχουν, λόγω συμπλήρωσης του μέγιστου αριθμού εκθεμάτων.