Παγκοσμιο πρωταθλημα 2016 – Πορτογαλλια

Standard

Παγκόσμιο πρωτάθλημα 2016 – Πορτογαλλία http://www.mundial2016.fonp.pt

Στην επαναληπτική έκτακτη Γενική Συνέλευση της 29ης Νοεμβρίου 2015 της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ορνιθολογίας όπου ανήκουμε ως μέλος : http://fpo.gr/ , προσδιορίστηκε η διαδικασία και οι δύο προϋποθέσεις που οφείλουν να ακολουθήσουν τα μέλη – σύλλογοι της Ομοσπονδίας και οι εκτροφείς των συλλόγων της για την πραγματοποίηση του ταξιδιού μεταφοράς των πτηνών συντροφιάς από την Ελλάδα στη Πορτογαλία.
Επισημαίνεται ότι πέραν του συνολικού κόστους του ταξιδιού, η τιμή συμμετοχής κάθε πτηνού ανέρχεται στο ποσόν των 12 ευρώ και η τιμή του καταλόγου (υποχρεωτικός για κάθε εκτροφέα που θα δηλώσει πτηνά συντροφιάς) στα 12 ευρώ.
Αναλυτικά αποφασίστηκε :

1. Τα πτηνά που θα δηλωθούν από τους εκτροφείς των συλλόγων της Ομοσπονδίας θα μεταφερθούν από την Αθήνα στο Μπάρι και με την συνεργασία της Ιταλικής Ομοσπονδίας θα φτάσουν στο τελικό προορισμό τους στη Πορτογαλία μαζί με τα ιταλικά πτηνά. Το αντίστροφο θα πραγματοποιηθεί για την επιστροφή των πτηνών από τη Πορτογαλία στην Ελλάδα, μέσω του Μπάρι.
2. Οι σύλλογοι ή οι εκτροφείς που θα δηλώσουν τα πτηνά θα επιμεριστούν αναλογικά το ποσόν των 1800 ευρώ που απαιτείται για την πραγματοποίηση του ταξιδιού και την μεταφοράς τους, ανάλογα με τον αριθμό των πτηνών που θα δηλώσουν. Για παράδειγμα, αν συνολικά δηλωθούν 90 πτηνά από τους εκτροφείς της Ομοσπονδίας, το κόστος συμμετοχής κάθε πουλιού ανέρχεται στα 20 ευρώ και πρέπει να πληρωθεί είτε από τον εκτροφέα ή τον σύλλογο στον οποίον ανήκει. Επισημαίνεται ότι για να πραγματοποιηθεί το ταξίδι, η Ομοσπονδία θα πρέπει να είναι σίγουρη ότι θα συγκεντρωθεί όλο το ποσόν των 1800 ευρώ από τους συλλόγους ή τους εκτροφείς που θα δηλώσουν τα πτηνά.
3. Τα μέλη – σύλλογοι οφείλουν να ενημερώσουν έγκαιρα την Ομοσπονδία με ονοματεπώνυμα συνοδών για τα 2 ταξίδια από Αθήνα – Μπάρι – Αθήνα, τα ΙΧ αυτοκίνητα που θα χρησιμοποιηθούν, καθώς και το ονοματεπώνυμο του συνοδού που θα μεταβεί αεροπορικώς στη Πορτογαλία για τον εγκλωβισμό, απεγκλωβισμό των πουλιών, καθώς και την 10ημερη παραμονή του.
4. Εφόσον εξασφαλιστούν τα υπ.αριθμ 2 και 3 ανωτέρω, η Ομοσπονδία θα δρομολογήσει στη συνέχεια τις απαραίτητες ενέργειες πραγματοποίησης του ταξιδιού και μεταφοράς των πτηνών στο παγκόσμιο διαγωνισμό – έκθεση.

Όσα μέλη εκτροφείς της Ε.Λ.Κ.Ε. , επιθυμούν να λάβουν μέρος στο Παγκόσμιο πρωτάθλημα , παρακαλούνται να στείλουν άμεσα (εντός 5-6 ημερών) τα στοιχεία τους και τον αριθμό των πτηνών που επιθυμούν να διαγωνιστούν στο info@elkeclub.gr .

12339113_1126669450716648_4867178712736695817_o

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s