ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΛΕΣΧΗ ΚΑΝΑΡΙΝΙΩΝ ΕΜΦΑΝΙΣΗΣ
Menu

Παγκόσμιος διαγωνισμός 2018 Ιταλίας

Ενημερωθήκαμε από το Γενικό Γραμματέα της Ομοσπονδίας για την διαδικασία της συμμετοχής πτηνών συντροφιάς των συλλόγων της Π.Ο.Ο στο παγκόσμιο διαγωνισμό – έκθεση στη Τσεζένα της Ιταλίας.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση, η τιμή συμμετοχής κάθε πτηνού διαμορφώνεται στο ποσόν των 20 ευρώ, συμπεριλαμβανομένου και του ποσού της συμμετοχής του κάθε πτηνού στο διαγωνισμό και που θέλουν οι διοργανωτές. Επί πλέον για κάθε εκτροφέα θα υπολογιστεί και το ποσόν των 12 ευρώ για τον υποχρεωτικό κατάλογο. Ετσι για παράδειγμα εκτροφέας που θα δηλώσει ένα πτηνό θα πληρώσει 20 (συμμετοχή) + 12 (κατάλογος) = 32 ευρώ, για 4 πτηνά που θα δηλώσει θα πληρώσει 4 Χ 20 (συμμετοχή) + 12 (κατάλογος) = 92 ευρώ, κλπ.

Οι κατηγορίες – κλάσεις των πτηνών συντροφιάς είναι οι παρακάτω:

Classe-D-Colore(1)

Classe-E(1)

Classe-F1-F2(1)

Classe-G1-G2(1)

Classe-H(1)

Classe-J(2)

Classe-K-L-M-N

Class-I1-e-I2-Ondulati(1)

Classe-O-P(1)

Το πρόγραμμα της εκδήλωσης είναι το παρακάτω:

programm_2018.png

Η δήλωση συμμετοχής είναι η παρακάτω:

scheda-d-Iscrizione-cesena2018-estera-rev.-05giu17

Ο ομοσπονδιακός κανονισμός με θέμα <Συμμετοχή πτηνών συντροφιάς σε παγκόσμιο διαγωνισμό – έκθεση> είναι ο παρακάτω:

Συμμετοχή πτηνών συντροφιάς σε παγκόσμιο πρωτάθλημα – έκθεση

Τα πουλιά θα συγκεντρωθούν σε τόπο και ημερομηνία που θα προσδιοριστεί με νεώτερη επιστολή από την Ομοσπονδία και θα παραληφθούν από τους συνοδούς της Ομοσπονδίας μέσω εκπροσώπου του συλλόγου μας. Το ίδιο θα γίνει και με την παράδοση των πουλιών από τους συνοδούς της Ομοσπονδίας στον εκπρόσωπο του συλλόγου μας.

Οι δηλώσεις και τα χρήματα που αναλογούν σε κάθε εκτροφέα θα πρέπει να έχουν παραδοθεί μέχρι τις 14 Δεκεμβρίου, η μεν δήλωση ηλεκτρονικά στο membersmanager@elkeclub.gr, τα δε χρήματα στο μέλος του συλλόγου μας Αλέκο Καρσανίδη. Στη συνέχεια οι δηλώσεις και τα χρήματα θα παραδοθούν στην Ομοσπονδία την επόμενη ημέρα.

Παρακαλούμε τα μέλη – εκτροφείς του συλλόγου μας για την πιστή τήρηση των διαλαμβανομένων και ουδεμία απόκλιση επί αυτών δεν πρόκειται να γίνει.